Remco Evenepoel overleeft ‘ideale rit’: “Goed kunnen losrijden vandaag”
foto: Cor Vos
donderdag 11 mei 2023 om 17:33

Remco Evenepoel overleeft ‘ideale rit’: “Goed kunnen losrijden vandaag”

Remco Evenepoel en zijn ploeg Soudal-Quick Step hielden hun hart vast voor aanvang van de zesde etappe in de Giro d’Italia, maar konden uiteindelijk opgelucht ademhalen. Evenepoel kwam zonder al te veel problemen over de meet in Napels.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Het was een snelle etappe, maar we zaten altijd goed vooraan in de afdalingen en zijn uiteindelijk veilig binnengekomen. Dat is top, hè”, zegt hij bij onder meer Sporza.

Met zijn blessure ging het dan ook goed. “Ik heb nog wel een stijf been, maar ben niet gelost. Dat is toch al goed. De komende dagen verwacht ik niet dat het mij parten gaat spelen.”

“De pijn is maar oppervlakkig. Ik heb goed kunnen losrijden vandaag”, eindigt de Belg, die morgen op de afspraak moet zijn in de zware bergrit naar Campo Imperatore.

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
11 mei 2023 17:53
Top! Heuglijk nieuws.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.