Renners Circus-Wanty Gobert ook de komende jaren op Cube
foto: Cor Vos
woensdag 29 januari 2020 om 20:21

Renners Circus-Wanty Gobert ook de komende jaren op Cube

Circus-Wanty Gobert en fietsconstructeur Cube Bikes hebben hun samenwerking met drie jaar verlengd. Daardoor rijden de renners én crossers van de ploeg ook de komende seizoenen op materiaal van Duitse makelij.

Circus-Wanty Gobert maakt sinds 2015 gebruik van fietsen van Cube Bikes, nadat de ploeg van het Italiaanse Kuota afstapte. “Fietsen zijn het belangrijkste werkmateriaal van onze renners”, zegt teammanager Jean-François Bourlart. “Het is daarom belangrijk om op een trouwe en solide partner beroep te kunnen doen. Sinds vijf seizoenen bouwen we met Cube Bikes aan een stabiele samenwerking.”

Volgens Bourlart is sindsdien veel vooruitgang geboekt in het ontwerpen van nieuwe weg- en tijdritfietsen. “Dit willen we dan ook gaan doen voor de cyclocrossfietsen. Ik ben zeer gelukkig om de komende drie seizoenen op de know-how en expertise bij onderzoek en ontwikkeling van Cube een beroep te kunnen doen.” De renners van Circus-Wanty Gobert maken in 2020 gebruik van de CUBE Litening C:68X en de CUBE Aerium TT tijdritfiets.

Daarnaast beschikken de veldrijders van het Tormans Cyclo Cross Team over de CUBE Cross Race C:62.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.