donderdag 25 oktober 2018 om 15:45

Richard Plugge: “De laatste week is heel erg zwaar”

Video Richard Plugge was aanwezig bij de presentatie van de 106e editie van de Tour de France. “Een mooi parcours”, zo is de teammanager van LottoNL-Jumbo van mening. “De laatste week is wel heel zwaar, met veel beklimmingen op hoogte. Daarnaast zijn er weinig tijdritkilometers”, zo laat hij weten aan WielerFlits.

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
25 oktober 2018 16:10
Geknipt voor Kruiswijk dus..
Klimploeg met Groenewegen en Martin
25 oktober 2018 16:32
Ik zie toch eerder Roglic als kopman,en misschien kan Jumbo met Martin de achterstand op dag 2 beperken tot 15 à 20 seconden.
25 oktober 2018 17:06
De laatste week lijkt me eigenlijk wel op het lijf geschreven van Kruijswijk en met de vele tijdritkilometers die de Giro schijnt te hebben is die misschien juist meer in het voordeel van Roglic. Veel zal afhangen wat die graag wilt rijden. Ik denk dat Kruijswijk net zo lief de Giro rijdt, dus afwachten waar de ploeg mee gaat komen.
26 oktober 2018 14:44
Met dit parcours is Kruijswijk als kopman inderdaad logischer. Veel lange hoge beklimmingen, weinig ITT, zware derde week.

Bijkomend voordeel is dat Roglic dan in bijvoorbeelde de vuelta mee kan doen om de overwinning / het podium. De beklimmingen in Spanje (wat korter en explosiever) liggen Roglic goed en de tegenstand zal over het algemeen minder liggen.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.