Ritzege Carlos Barbero in Vuelta de Madrid
Foto: Sirotti
zaterdag 6 mei 2017 om 13:24

Ritzege Carlos Barbero in Vuelta de Madrid

Carlos Barbero heeft de tweede etappe van de Vuelta Ciclista Comunidad de Madrid op zijn naam geschreven. De Spanjaard van Movistar bleek na 148,5 kilometer sneller dan Oscar Sevilla en Raul Alarcon, de winnaar van gisteren.

De vlucht van de dag bevatte vandaag tien man. Movistar had met Jasha Sütterlin één renner mee, waardoor de enige WorldTour-ploeg aan de start niet hoefde te achtervolgen, maar toch redde de kopgroep het niet.

De zege ging uiteindelijk alsnog naar Movistar, want Barbero bleek over de snelste benen te beschikken. Alarcon staat nog steeds aan de leiding van het klassement door zijn derde plaats. Zondag volgt de derde en tevens laatste etappe in deze ronde.

RIDE Magazine
2 Reacties
Sorteer op:
6 mei 2017 14:28
Movistar moet het natuurlijk waarmaken maar startte met een mager team. Barbero de vooruitgeschoven man met zijn punch. Knap gedaan om de oude Sevilla te verslaan. Hoewel ik het ook wel leuk had gevonden Sevilla weer eens te zien winnen. :)
6 mei 2017 16:56
Barbero is echt een van mijn favoriete renners, vroeger op procyclingmanager 2013 denk ik met euskadi werd hij echt goed en had hij al een goede punch. Leuk dat hij het in het echt ook waarmaakt.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.