Roger De Vlaeminck opgenomen op intensive care
foto: Cor Vos
maandag 14 oktober 2019 om 17:23

Roger De Vlaeminck opgenomen op intensive care

Roger De Vlaeminck ligt in het ziekenhuis. De 72-jarige wielerlegende werd zaterdagochtend onwel en is met koorts opgenomen op de intensive care van het AZ Alma te Eeklo, schrijft Het Laatste Nieuws. De Vlaeminck wordt momenteel onderzocht onderzoeken om te bepalen wat er precies aan de hand is. 

Aan de Belgische krant laat ‘Monsier Paris-Roubaix’ weten dat hij op vrijdagavond al last had van koude rillingen. De volgende dag besloot hij naar het ziekenhuis te gaan. Daar moet hij nog zeker twee dagen blijven. “Ze willen me volledig doorlichten om de oorzaak van mijn ‘malaise’ te achterhalen”, aldus De Vlaeminck.

De zesvoudig winnaar van Tirreno-Adriatico maakt het gezien de omstandigheden goed. “De koorts is geweken en voorts voel ik geen pijn. Al heeft het zich wel een beetje op mijn nekspieren gezet”,

Eerder vandaag werd bekend dat ook Eddy Merckx in het ziekenhuis ligt. De vijfvoudige winnaar van Ronde van Frankrijk kwam tijdens een fietstocht met vrienden ten val. Daarbij lijkt Merckx een flinke hoofdwond op.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.