‘Rohan Dennis lijkt weggedeemsterd bij Jumbo Visma’
foto: Cor Vos
zaterdag 21 januari 2023 om 09:00

‘Rohan Dennis lijkt weggedeemsterd bij Jumbo Visma’

Podcast In de nieuwe aflevering van de WielerFlits Podcast wordt uiteraard stilgestaan bij het overlijden van Lieuwe Westra. Maxim en Youri halen herinneringen op aan ‘Ut Beest’ en vertellen over hun interviews met de kenmerkende Friese hardrijder. Dat en meer hoor je in de WielerFlits Podcast!

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Daarnaast is er in deze aflevering volop aandacht voor de ploegenpresentaties die deze weken in Spanje plaatsvinden. Vorige week passeerden Team DSM en Alpecin-Deceuninck al de revue, nu doen Lotto DSTNY, Astana Qazaqstan en Intermarché-Circus-Wanty dat. Wat de heren daar hebben gezien en wie ze hebben gesproken, dat hoor je hier.

Ten slotte gaat het nog over de Rohan Dennis (er lijken barsten in het fundament van de samenwerking met Jumbo-Visma te zitten), de Tour Down Under én het veldrijden in Benidorm. Kortom: een bomvolle aflevering met kraakvers wielernieuws. Luister hem hier!

Spoorboekje

08:52 – Interviewfragment Westra
13:37 – Cornelisse over Westra
18:30 – Teampresentaties in Spanje
42:47 – Rohan Dennis en de Tour Down Under
55:24 – De grote twee-en-een-half in de Wereldbeker Benidorm


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.