Rohan Dennis wekt interesse van verschillende ploegen

Door , maandag 13 februari 2012 om 12:35

Rohan Dennis kan rekenen op de interesse van minstens zes profploegen. Zijn goede prestaties in de Tour Down Under zijn niet onopgemerkt gebleven. Dennis doet zijn verhaal in de SBS Cycling Central.

Dennis leverde afgelopen winter ietwat verrassend zijn contract bij Rabobank Continental in, om zich meer te focussen op het baanwielrennen. Hij wil graag een Olympische medaille halen op de baan in Londen deze zomer. Maar daarna wil de Australiër zich toch gaan toeleggen op het wegwielrennen.

Tijdens de afgelopen Tour Down Under werd Dennis vijfde in het eindklassement. Daarmee verzekerde hij zich van het jongerenklassement en won hij ook nog de bergtrui. Na deze prestatie zouden zes ploegen zich bij hem gemeld hebben. ”Er is wat verkennend gesproken, maar echte beslissingen zijn er nog niet genomen. Ik ben er ook nog niet aan toe om nu grote besluiten over mijn toekomst te nemen, maar mijn presatie in de Tour Down Under heeft me wel het vertrouwen gegeven dat ik als wegrenner uit de voeten moet kunnen”, aldus Dennis.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.