‘Romain Bardet verrast met deelname aan Milaan-San Remo’
foto: Vincent Curutchet
dinsdag 15 januari 2019 om 16:40

‘Romain Bardet verrast met deelname aan Milaan-San Remo’

Romain Bardet zal – volgens het Franse persbureau AFP – dit seizoen van start gaan in Milaan-San Remo. De 28-jarige Fransman reed slechts één keer eerder de Italiaanse klassieker: in 2013 eindigde de kopman van AG2R La Mondiale als 17e in La Primavera.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De (mogelijke) keuze van Bardet is verrassend, aangezien hij de laatste jaren niet meedeed aan Milaan-San Remo. Opmerkelijk is dat de ronderenner waarschijnlijk niet zal kiezen voor Strade Bianche, de Toscaanse grindklassieker die hij vorig jaar nog als tweede besloot.

Geen verdere verrassingen 
Volgens hetzelfde AFP kent zijn verdere wegprogramma geen verrassingen. Hij zal zijn seizoen in eigen land beginnen met de Tour du Haut-Var (22-24 februari), de Classic de l’Ardèche (2 maart) én de Royal Bernard Drome Classic (3 maart).

Hierna zal hij – zoals eerder gemeld – starten in Parijs-Nice (10-17 maart) en de Ronde van Catalonië (25-31 maart), om vervolgens op zondag 28 april deel te nemen aan Luik-Bastenaken-Luik. Na een korte rustperiode zal hij via het Critérium du Dauphiné toewerken naar de Tour de France.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.