Ronde van Lombardije: BORA-hansgrohe met Vlasov, Higuita en Kelderman
foto: Cor Vos
donderdag 6 oktober 2022 om 16:03

Ronde van Lombardije: BORA-hansgrohe met Vlasov, Higuita en Kelderman

BORA-hansgrohe heeft zijn selectie voor de Ronde van Lombardije (8 oktober) bekendgemaakt. De Duitse ploeg staat met meerdere kanshebbers aan het vertrek. Sergio Higuita en Aleksandr Vlasov zijn de voornaamste speerpunten.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Sergio Higuita eindigde afgelopen dinsdag als tweede in Tre Valli Varesine, achter Tadej Pogacar. In die eendaagse trok Aleksandr Vlasov de sprint aan voor zijn Colombiaanse ploeggenoot. De Rus, die in 2022 derde was in Il Lombardia, eindigde onlangs als vijfde in de Coppa Sabatini. Wilco Kelderman reed na de Vuelta a España de Giro dell’Emilia en Tre Valli Varesine, maar wist in beide wedstrijden niet te imponeren.

De rest van de selectie van BORA-hansgrohe bestaat uit Patrick Konrad, Matteo Fabbro, Felix Großschartner en Giovanni Aleotti. Laatstgenoemde was onlangs zevende in de Grand Prix Cycliste de Montréal.

Selectie BORA-hansgrohe flag-de voor de Ronde van Lombardije flag-it (8 oktober):
flag-it Giovanni Aleotti
flag-it Matteo Fabbro
flag-at Felix Großschartner
flag-co Sergio Higuita
flag-nl Wilco Kelderman
flag-at Patrick Konrad
Aleksandr Vlasov

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.