Roompot-Charles presenteert selectie voor Ronde van Vlaanderen
foto: Cor Vos
vrijdag 5 april 2019 om 17:05

Roompot-Charles presenteert selectie voor Ronde van Vlaanderen

Roompot-Charles heeft onthuld met welke zeven renners de ploeg zondag aan het vertrek staat van de Ronde van Vlaanderen. Met acht deelnames en zijn zesde plaats in 2015 is Lars Boom de meest in het oog springende naam in de selectie.

Hoewel Roompot-Charles nog niet wist te winnen in 2019, pakte de ploeg al wel enkele mooie ereplaatsen de afgelopen weken. Zo eindigde Pieter Weening vijfde in de Classic de l’Ardèche en zorgden Lars Boom en Boy van Poppel voor vierde plekken in respectievelijk Le Samyn en Nokere Koerse. Deze drie renners zijn er ook zondag weer bij.

Jesper Asselman, Sjoerd van Ginneken, Senne Leysen en Stijn Steels maken de selectie compleet. Elmar Reinders zag een eventuele deelname aan de Ronde aan zich voorbij gaan door ontstekingen in zijn hand, die hij overhield aan een val in de Ronde van Drenthe. Roompot-Charles is een van de zeven ploegen die een wildcard kregen voor de Vlaamse klassieker.

Selectie Roompot-Charles voor de flag-be Ronde van Vlaanderen 2019
flag-nl Jesper Asselman
flag-nl Lars Boom
flag-nl Sjoerd van Ginneken
flag-be Senne Leysen
flag-nl Boy van Poppel
flag-be Stijn Steels
flag-nl Pieter Weening


Lees ook onze uitgebreide voorbeschouwing op de Ronde van Vlaanderen met daarin een vooruitblik op de kansen van de favorieten en via welke kanalen je de koers kan volgen.


RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.