Roompot Oranje Peloton zet in op sprinters tijdens Parijs-Tours
vrijdag 9 oktober 2015 om 12:57

Roompot Oranje Peloton zet in op sprinters tijdens Parijs-Tours

Raymond Kreder en André Looij gelden als speerpunten bij Roompot Oranje Peloton, voor Parijs-Tours. De Franse herfstkoers wordt komende zondag verreden.

Parijs-Tours eindigt met enige regelmaat in een sprint en dus is het verstandig om als ploeg met enkele sterke spurters aan de start te verschijnen. Roompot Oranje Peloton wil met Kreder en Looij een woordje meespreken in deze verwachte sprint.

Het duo zal zondag hulp krijgen van Jesper Asselman, Brian van Goethem, Tim Kerkhof, Wesley Kreder, Ivar Slik en Berden de Vries.

RIDE Magazine
6 Reacties
Sorteer op:
9 oktober 2015 13:10
Wat is er toch met de Kreders aan de hand. Leken op een gegeven moment klaar om redelijk door te breken en daarna gebeurde er niks meer.
9 oktober 2015 13:13
Vooral Raymond Kreder heeft juist een erg goed jaar achter de rug. Michel een heel redelijk jaar, maar niet wat er van hem werd gehoopt. Alleen Wesley Kreder is echt niet meer dan een knecht.
9 oktober 2015 13:30
@Hakkie2
Slecht is het niet, maar voor renners die in de protour in bepaalde koersen kopman leken te kunnen worden naar de huidige prestaties is toch echt wel een stap terug. Ik hoop dat ze het komende jaar bij roompot een stapje kunnen zetten, dat zou hen en de ploeg echt helpen.
9 oktober 2015 13:45
Hoe gaat het met de ontwikkeling van Looij? Won bij de jeugd alles, is natuurlijk nog erg jong, maar heeft nog geen koersjes kunnen winnen dit jaar..
9 oktober 2015 13:54
Die lijkt me toch een prima ontwikkeling door te maken. Heeft vaak natuurlijk Groenewegen bij zich in de koers gehad. Maar in het jaar waarin je 20 geworden bent al mooie klasseringen als 4e in de Handzame Classic, 6e in een best lastige etappe in Yorkshire, 2 top 5 klassering in de Tour des Fjords en 4e in de Münsterland Giro is gewoon erg goed.

Hij heeft natuurlijk geen koersjes meer gewonnen omdat zijn tegenstanders ongeveer 10 jaar ouder zijn.
9 oktober 2015 15:20
Voor een koers als Parijs-Tours is het echt jammer dat Groenwegen geblesseerd is anders zouden ze zoals in Parijs-Brussel kunnen stunten. Nu wordt het hopen op de lange ontsnapping en een top10 in een evt. massasprint.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.