Sam Bennett nog altijd zonder ploeg voor 2020

zondag 25 augustus 2019 om 13:29
Sam Bennett nog altijd zonder ploeg voor 2020

Sam Bennett - foto: Cor Vos

Sam Bennett, een van de veelwinnaars van het huidige wielerseizoen, weet nog altijd niet voor welk team hij volgend jaar  rijdt. Aan Cyclingnews laat de Ier namelijk weten dat hij nog geen handtekening onder een contract heeft gezet.

De zegeteller staat op elf, negen overwinningen behaalde hij op WorldTour-niveau. Ja, we kunnen stellen dat het lekker gaat met Sam Bennett. En hij is waarschijnlijk nog niet klaar met winnen, want in zijn eerste Vuelta a España lijken er ook een of zelfs meerdere ritzeges voor hem klaar te liggen.

De razendsnelle Ierse kampioen werd eerder dit jaar in verband gebracht met Deceuninck-Quick Step, terwijl Patrick Lefevere liet weten dat hij had bijgetekend bij BORA-hansgrohe. Beide verhalen verwijst Bennett echter naar het rijk der fabelen. “Er is nog niets getekend. Het is gek, ik dacht dat ik dat maanden geleden al zou doen. Ik hoop dat het binnenkort zal gebeuren.”

Daarnaast spreekt Bennett met het Britse medium over zijn kansen in de Ronde van Spanje: “Ik zou graag proberen om voor de puntentrui te gaan. Maar het is vreemd hier, normaal is het een klimmer die het wint. Ik ga voor ritzeges en als de trui binnen bereik is zal ik ervoor gaan. Verder is dit een mooie voorbereiding op het WK.”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.