Sanne Cant kan nu toch ook mee met privévlucht naar Tábor

vrijdag 27 november 2020 om 15:28
Sanne Cant kan nu toch ook mee met privévlucht naar Tábor

foto: Cor Vos

Sanne Cant kan toch mee met de privé-vlucht, die de Belgische veldrittoppers na de cross van het West-Vlaamse Kortrijk naar de Wereldbeker in Tábor brengt. In eerste instantie was er geen plaats meer op de vlucht voor de nationale kampioene.

Deze week werd bekend dat de Belgische toppers Wout van Aert, Eli Iserbyt, Toon Aerts, Laurens Sweeck, Michael Vanthourenhout, Quinten Hermans en Daan Soete samen met bondscoach Sven Vanthourenhout een plekje in een privé-vlucht hebben van Wevelgem naar Praag, zodat zij aan de wedstrijden in Kortrijk en Tábor kunnen meedoen. Cant wil net als haar mannelijke collega’s graag beide crossen rijden, maar voor haar was er geen plaats meer op de vlucht.

Bondscoach Vanthourenhout beloofde al naar een oplossing te zoeken, en die is nu gevonden. De oefenmeester staat zijn stoeltje op de vlucht namelijk af aan de drievoudige wereldkampioene. “Ik heb eerst geprobeerd een groter vliegtuig te vinden met een paar plaatsen extra, maar uiteindelijk is het makkelijker als zij mijn zetel neemt”, liet hij weten aan Het Laatste Nieuws. Zelf gaat hij ook mee op de vlucht, op een uitklapbaar stoeltje voor cabinepersoneel.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair