Sanne Cant klopt nichtje Loes Sels: “Nooit gedoe over overpakken”
foto: PhotoPress.be
zaterdag 22 december 2018 om 15:00

Sanne Cant klopt nichtje Loes Sels: “Nooit gedoe over overpakken”

Sanne Cant klopte vanmiddag haar nicht Loes Sels in de Waaslandcross van Sint-Niklaas. In de eerste ronde kwamen zij samen voorop en uiteindelijk moest een sprint de beslissing brengen in de koers. “Ik ben graag weg met Loes”, zei Cant na afloop in het flashinterview. “We kunnen elkaar altijd heel goed vinden. Er is ook nooit gedoe over overpakken.”

“We hebben er samen een mooie cross van gemaakt. Allebei wisten we wel dat het in de laatste ronde beslist ging worden. Er stond veel wind en dat maakte het iets te lastig om de hele dag alleen te rijden”, aldus Cant, die hier in Sint-Niklaas al haar derde zege pakte in de laatste vijf edities.

Morgen wacht de crossers de wereldbekerwedstrijd van Namen, een loodzware onderneming. Meerdere rensters stuurden daarom hun kat naar de koers van vandaag. “Eén van de redenen dat ik vandaag aan de start stond was, dat als ik vandaag zou crossen dat mijn conditie morgen niet zal beïnvloeden. Ik ga morgen niet slechter rijden omdat ik vandaag heb gereden.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.