Sanne Cant: “Tevreden met mijn progressie”

zondag 24 januari 2021 om 21:02
Sanne Cant: “Tevreden met mijn progressie”

foto: Cor Vos

Sanne Cant hervatte dit weekend de competitie na een trainingsstage in Spanje. Na een zesde plaats op zaterdag in Hamme, volgde in Overijse een nieuwe zesde plaats.

Cant eindigde in de laatste wereldbekerwedstrijd van het seizoen op een kleine halve minuut van het podium. “Ik zit redelijk dicht tegen de top van de wedstrijd, dus ik mag wel tevreden zijn”, zei ze na de wedstrijd. Komend weekend rijdt ze haar vijftiende elite-WK, maar ze ziet voor zichzelf niet gelijk een podiumplek weggelegd. “Ik ben zesde vandaag. Ik heb het hele seizoen nog geen enkele keer op het podium gestaan in de Wereldbeker, dus ik vind eerlijk gezegd niet dat ik mezelf naar voren moet schuiven als podiumkandidaat.”

Toch is ze tevreden met haar progressie. “Zeker en vast. Ik heb hard gewerkt en we zullen wel zien wat dat geeft. Ik ben superblij dat ik mee was op stage naar Spanje. Het stond eigenlijk niet op de planning, maar ze gaven in België ineens superslecht weer af. Er kwam toch toestemming van de overheid dat we dan toch niet in quarantaine moesten als we terugkwamen. Op een dag hebben we alles geregeld om toch nog te kunnen vertrekken. Daar ben ik op zich wel heel blij mee”, zei ze tot slot.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair