Sanne Cant tweede in Oostmalle: “Het hoogst haalbare”

zondag 21 februari 2021 om 15:14
Sanne Cant tweede in Oostmalle: “Het hoogst haalbare”

foto: Cor Vos (archief)

Sanne Cant moest in de laatste wedstrijd van haar veldritwinter genoegen nemen met de tweede plaats. De Belgische kampioene zag Denise Betsema de zege grijpen in de Sluitingsprijs in Oostmalle. “Dit was het hoogst haalbare vandaag”, reageert Cant na afloop.

Cant ging goed van start, waarna ze Betsema met zich mee kreeg maar ook moest laten rijden. “Ik maak een stom foutje op het bergje voor de aankomst. Ik moest daar een stukje lopen en verloor zo een paar seconden. Die kreeg ik niet meer dicht”, geeft ze aan. “Mijn start was nochtans ideaal. Inge (van der Heijden, red.) stond naast mij en ik werd mooi in het wiel gepiloteerd richting de eerste zandpassage. Zo kon ik snel de leiding nemen en mijn eigen tempo rijden.”

“Ik heb zeker genoten van deze laatste cross van seizoen. Jammer genoeg wel zonder publiek”, vertelt de kopvrouw van IKO-Crelan. “Ik ben echt blij dat dit nu achter de rug is. Het is echt niet leuk. Dit had zeker een topeditie geweest, zou er massale opkomst geweest zijn. Dat is super jammer. Ik hoop dat het in september weer is zoals vroeger.”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair