Sanne Cant zegeviert in GP Van Eyck Sport

zondag 19 juni 2022 om 10:37
Sanne Cant zegeviert in GP Van Eyck Sport

foto: Cor Vos

Sanne Cant heeft zaterdag de GP Van Eyck Sport gewonnen. De renster van Plantur-Pura kwam in Erembodegem als eerste over de streep. Julie De Wilde maakte het feestje voor Plantur-Pura compleet door als derde te finishen.

Voor Cant is haar zege in de GP van Eyck Sport een welkome opsteker richting haar komende doelen op de weg. De 31-jarige crosser annex wegrenster hoopt over ruim een maand aan de start te staan van de allereerste Tour de France Femmes avec Zwift (24-31 juli). Cant maakt deel uit van de voorselectie van haar ploeg Plantur-Pura.

Momenteel blijkt er een voorselectie van acht rensters te zijn. En daar maakt Cant deel van uit, net als Laura Süßemilch, Justine Ghekiere, Julie Van De Velde, Julie De Wilde, Kim De Baat, Christina Schweinberger en collega-veldrijdster Yara Kastelijn.

Over een eventuele Tourdeelname had Cant het volgende te zeggen in gesprek met WielerFlits. “Dat zou echt geweldig zijn. Noem het gerust een droom die zou uitkomen. Een van de weinige dingen die ik nog niet gedaan heb in mijn carrière. Het is vooral het nieuwe en het leuke hé. Hopelijk ben ik er bij, maar ik moet me behoeden om me nu al ‘rijk’ te rekenen. Ik kan nog afvallen.”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Headlines

Materiaalzone