Goed nieuws voor Evenepoel en Soudal Quick-Step: schade valt mee bij gevallen Serry
foto: Cor Vos
dinsdag 9 mei 2023 om 09:46

Goed nieuws voor Evenepoel en Soudal Quick-Step: schade valt mee bij gevallen Serry

Pieter Serry kwam maandag ten val in de derde etappe van de Giro d’Italia. De 34-jarige renner van Soudal Quick-Step, een van de helpers van rozetruidrager Remco Evenepoel, heeft daarbij een gekneusde pols en wat schaafwonden opgelopen. Dat vertelt Serry in een vlog die hij bijhoudt voor Het Nieuwsblad.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Vandaag (maandag, red.) een iets minder leuke vlog”, begint Serry. “Ik ben jammer genoeg gevallen, in een afdaling. Twee jongens voor mij misten een bocht. Ik kon jammer genoeg geen kant meer op en ben over hen heen gevallen.”

Serry wil iedereen echter geruststellen. “De schade valt heel goed mee. Ik heb enkel een gekneusde pols en wat schaafwonden. Maar ja, het kon slechter. (…) Morgen (dinsdag, red.) is een belangrijke rit voor ons, maar dat komt wel goed.”

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
9 mei 2023 13:21
Da's positief nieuws. Dacht wel even dat ie 't gehad had gisteren. Goed te lezen dat Pieter door kan rijden.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.