Schrijf je nu in voor het Giro d’Italia 2023-spel van WielerFlits Ploegleider
vrijdag 5 mei 2023 om 20:00

Schrijf je nu in voor het Giro d’Italia 2023-spel van WielerFlits Ploegleider

De kruitdampen van het Klassiekerspel zijn nauwelijks opgetrokken, maar niet getreurd. Wielerspelletjespelers kunnen zich namelijk alweer opmaken voor de Giro d’Italia! Ook dit jaar voeg je met WielerFlits Ploegleider een extra dimensie toe aan het volgen van de Ronde van Italië. Kies jij voor Remco Evenepoel of Primož Roglič?

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Met WielerFlits Ploegleider beleef je de Giro als een echte ploegleider. Stel je favoriete renners op in je eigen ploeg en verdien elke etappe punten. Het principe is eenvoudig: als een renner goed rijdt, scoor jij ook!

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.