Sean De Bie naar Wallonie Bruxelles
foto: Cor Vos
maandag 11 november 2019 om 14:55

Sean De Bie naar Wallonie Bruxelles

Update Sean De Bie had de hoop bijna opgegeven. De renner van Roompot-Charles, ongetwijfeld een van de grootste pechvogels van 2019, hield er rekening mee dat hij aan zijn laatste jaar als profrenner bezig was. Maar kijk, er lijkt in extremis een oplossing uit de bus te komen.

Sean De Bie exact een maand geleden aan WielerFlits: “Als ik niet meer in een fatsoenlijk team terechtkom, dan ga ik me liever wat amuseren in het bos. Een eind weg van de gevaren van de weg. Maar we zien wel. Zover is het zeker nog niet. Ik blijf gemotiveerd en hoop nog op een kans. Dit is hoe dan ook een gemist jaar en het zou fijn zijn om te tonen dat mijn resultaten van 2018 geen toeval waren. Alleen moet ik ook realistisch durven zijn…”

De renner van Roompot-Charles hinkte op twee gedachten. Maar diverse bronnen meldden ondertussen aan WielerFlits dat de 28-jarige neef van zowel voormalig bondscoach Rudy als ex-veldritwereldkampioen Danny De Bie op weg is naar Wallonie Bruxelles. Eerstdaags zou een overeenkomst getekend worden. (7 november 2019)


Update: De Bie bevestigt nieuwe ploeg

Sean De Bie bevestigt tegen Sporza dat hij afgelopen week een contract heeft getekend bij Wallonie Bruxelles. Hij geeft aan blij te zijn met het vertrouwen van Christophe Brandt, die de leiding heeft bij de Belgische ProContinentale ploeg.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.