Sebastian Langeveld: “In Roubaix wil ik een resultaat laten zien”
maandag 6 april 2015 om 15:21

Sebastian Langeveld: “In Roubaix wil ik een resultaat laten zien”

Sebastian Langeveld heeft de ambitie om aanstaande zondag in Parijs-Roubaix weer een resultaat te kunnen rijden. De renner van Cannondale-Garmin kon gisteren tijdens de Ronde van Vlaanderen door de nasleep van een valpartij in de slotfase geen rol van betekenis spelen. Uiteindelijk moest hij genoegen nemen met een 54ste plaats.

“Ik voel toch een lichte teleurstelling, maar waarschijnlijk overheerst later het positieve gevoel. Dit is normaal na een vervelende week”, vertelt hij aan NuSport. “Ik wil als Nederlands kampioen liever de finale kleuren, maar hoe het nu ging was eigenlijk niet meer dan normaal. Twee dagen geleden wist ik nog niets eens dat ik ging starten.”

Fysiek had hij een goede dag. “Ik heb geen last van mijn knie gehad en weer wat kilometers in de benen,” kijkt hij terug. “Ik heb bewust ook niet met pijnstillers gereden en denk zeker dat ik straks voldoende hersteld ben. In Roubaix wil ik een resultaat laten zien.”

Woensdag staat hij aan de start van de Scheldeprijs. Zondag volgt Parijs-Roubaix, waar hij vorig jaar als achtste eindigde.

RIDE Magazine
7 Reacties
Sorteer op:
6 april 2015 15:51
P-R moet hem toch ook meer liggen. Ben benieuwd. Samen met Boom en Terpstra hebben we in de mooiste klassieker toch wel een kansje.
6 april 2015 17:44
was te verwachten dat hij niet mee zou spelen met de top. wel belangrijk voor hem dat hij Vlaanderen heeft gereden als een soort van voorbereiding op PR. Misschien dat we hem daar zien.
6 april 2015 18:18
Ik voorspel een hele mooie PR met Langeveld en vooral Terpstra en Boom. Ik heb er iig zin in!
6 april 2015 18:35
Wat zou hij bedoelen met "een resultaat", top 10 of top 25?
6 april 2015 18:46
Een resultaat: geen DNF achter zijn naam denk ik.
6 april 2015 19:12
Ja of beter dan plek 54 ...
7 april 2015 21:49
Beetje een renner die toch serieus is weggedeemsterd in de loop er jaren. Net als Vansummeren trouwens.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.