Sjoerd Bax: “Als Van der Poel een Van der Poel-dag heeft, kan hij op het NK doen wat hij wil”
Bax en Van der Poel naast elkaar in Parijs-Roubaix - foto: Cor Vos
vrijdag 23 juni 2023 om 13:45

Sjoerd Bax: “Als Van der Poel een Van der Poel-dag heeft, kan hij op het NK doen wat hij wil”

Podcast In deze aflevering van de WielerFlits Podcast is Maxim terug van een welverdiende vakantie en bespreekt hij met Youri de nationaal kampioenschappen. Wat zagen de mannen in de verschillende tijdritten? Hoe gaat het koersverloop er zaterdag en zondag uitzien? En wie is Frank van den Broek? Je hoort het hier!

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Naast de nationale kampioenschappen is er uiteraard ook al aandacht voor de Tour de France. Verschillende ploegen hebben namelijk al hun selecties gepresenteerd en dus is het hoog tijd dat Maxim en Youri deze teams onder de loep nemen.

Tenslotte sluit Youri af met het verhaal over CyclingClassNL (een initiatief van NOC*NSF, de KNWU en Jumbo-Visma) én komen Sjoerd Bax en Daan Hoole aan het woord. En oh ja, er is ook nog een nieuwe podcasttune. Luisteren dus!


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.