Sleutelbeenbreuk zet Maxime Farazijn tijdje buitenspel

vrijdag 10 juli 2020 om 16:37
Sleutelbeenbreuk zet Maxime Farazijn tijdje buitenspel

foto: Marcel Koch (archief)

Maxime Farazijn zal de komende periode even niet in actie kunnen komen. De voormalige prof van Sport Vlaanderen-Baloise heeft tijdens een training namelijk zijn sleutelbeen gebroken. “Het mag niet zijn, net nu ik weer de topvorm te pakken kreeg”, zegt hij.

Farazijn koerst sinds eind 2019 voor het Franse Dunkerque Littoral Cyclisme, een nationale ploeg. Afgelopen weekend kon hij na een lange periode zonder wedstrijd zich weer melden in de oefenkoersen van Bellegem (daarin werd hij tiende, red.) en Outrijve (vijftiende, red.).

Door zijn sleutelbeenbreuk kan de 26-jarige Farazijn de wedstrijden van Langemark op 11 juli en Kemmel op 27 juli missen. Vorig jaar moest de zoon van Peter Farazijn ook al een groot deel van het seizoen missen door een gebroken sleutelbeen. Hierdoor kon hij zijn goede positie in diverse regelmatigheidsklassementen op het Franse nationale niveau niet verdedigen.

Wanneer de pech je blijft achtervolgen. Vandaag op training mijn sleutelbeen opnieuw gebroken. Het mag niet zijn, net nu…

Geplaatst door Maxime Farazijn op Donderdag 9 juli 2020

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair