Sonny Colbrelli aast op topklasseringen in voorjaarsklassiekers
zaterdag 22 december 2018 om 11:34

Sonny Colbrelli aast op topklasseringen in voorjaarsklassiekers

Sonny Colbrelli heeft tijdens de teampresentatie van zijn ploeg Bahrain Merida in het Kroatische Hvar zijn doelen voor het aankomende seizoen aan Tuttobiciweb geopenbaard. De Italiaan hoopt hoge ogen te gooien in de Vlaamse voorjaarsklassiekers en in Milaan-San Remo.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
De klimsprinter had in 2018 dezelfde doelstellingen. Tevreden kijkt hij terug op het seizoen, waarin hij een achtste plaats in de Omloop het Nieuwsblad, derde plaats in Kuurne-Brussel-Kuurne, negende plaats in Milaan-San Remo en tweede plaatsen in de Brabantse Pijl, GP Montréal en een etappe in de Tour behaalde. Daarnaast wist Colbrelli zeges te boeken in een zware sprint in de Ronde van Zwitserland, de Dubai Tour, Copa Bernocchi en de Gran Piemonte.

“Met vier overwinningen en tal van tweede plaatsen was 2018 een goed seizoen voor mij. Vooral de tweede plaatsen in een etappe in de Tour de France en in de GP de Montréal geven me hoop om het in 2019 nog beter te doen”, sluit de 28-jarige Italiaan gemotiveerd af.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.