Sonny Colbrelli niet in Milaan-San Remo vanwege bronchitis
foto: Cor Vos
dinsdag 15 maart 2022 om 19:22

Sonny Colbrelli niet in Milaan-San Remo vanwege bronchitis

Sonny Colbrelli staat zaterdag niet aan het vertrek van Milaan-San Remo. De Europees kampioen is nog steeds herstellende van de bronchitis waardoor hij moest opgeven in Parijs-Nice en laat La Classicissima noodgedwongen aan zich voorbijgaan.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Voor Colbrelli was Parijs-Nice zijn derde koers van het seizoen. In de eerste etappe van de Koers naar de Zon moest de Italiaan al snel lossen en kwam hij op meer dan zes minuten achterstand over de streep. In het belang van zijn gezondheid en ter voorbereiding op zijn volgende koersen, gaf de Europees kampioen er al snel de brui aan.

Colbrelli en zijn ploeg Bahrain Victorious hakten vandaag de knoop door en beslisten dat hij niet deelneemt aan San Remo. De sterke sprinter, die in Parijs-Roubaix zijn eerste monumentale zege boekte, eindigde vorig seizoen nog als achtste in de klassieker en was in het verleden ook al een keer zesde en negende in La Primavera.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.