Søren Kragh Andersen kopman Team Sunweb in E3 en Gent-Wevelgem

maandag 25 maart 2019 om 15:31
Søren Kragh Andersen kopman Team Sunweb in E3 en Gent-Wevelgem

Søren Kragh Andersen is de kopman van Team Sunweb in de E3 BinckBank Tour en Gent-Wevelgem. De Duitse formatie bouwt een jonge selectie om de Deense hardrijder in de Vlaamse eendagskoersen, met Roy Curvers als ervaren wegkapitein.

In de Driedaagse Brugge-De Panne (woensdag) mikt Team Sunweb op de snelle benen van Max Walscheid. In die wedstrijd maakt nieuwkomer Florian Stork zijn debuut in de WorldTour. Vrijdag volgt de E3 BinckBank Classic in een drukke klassiekerperiode.

“De E3 is een goede indicatie van de vorm vlak voor het volgende monument op de kalender, de Ronde van Vlaanderen. Een wedstrijd met allemaal heuvels en kasseien. De belangrijkste sectie zal de combinatie Paterberg, Oude Kwaremont en Karnemelkbeekstraat worden. We gaan met een jonge en gemotiveerde ploeg, die Søren zullen steunen in de finale”, zegt ploegleider Marc Reef.

Op zondag staat Gent-Wevelgem op de agenda. “We passeren de Moeren, waar de wind een grote rol kan spelen. Er zijn ook drie sectoren met plugstreets en de Kemmelberg rijden we twee keer op. De tweede beklimming zal de koers vormen, zoals altijd. Søren is onze leider en we hopen hem daar goed af te zetten”, aldus Reef, die in Gent-Wevelgem Cees Bol en Florian Stork de plaatsen van Chad Haga en Marc Hirschi ziet overnemen.

Selectie Team Sunweb voor E3 BinckBank Classic (29 maart)
flag-dk Asbjørn Kragh Andersen
flag-dk Søren Kragh Andersen
flag-nl Roy Curvers
flag-us Chad Haga
flag-ch Marc Hirschi
flag-dk Casper Pedersen
flag-de Max Walscheid

Selectie Team Sunweb voor Gent-Wevelgem (31 maart)
flag-dk Asbjørn Kragh Andersen
flag-dk Søren Kragh Andersen
flag-nl Cees Bol
flag-nl Roy Curvers
flag-dk Casper Pedersen
flag-de Florian Stork
flag-de Max Walscheid

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.