Søren Kragh Andersen: “Verbaasd dat ze Stuyven lieten rijden”
foto: Cor Vos
zaterdag 20 maart 2021 om 18:08

Søren Kragh Andersen: “Verbaasd dat ze Stuyven lieten rijden”

Søren Kragh Andersen toonde zich in de finale van Milaan-San Remo. Met een negende plaats, zijn eerste korte uitslag in een monument, keert de Deen huiswaarts. “Ik heb een aantal fouten gemaakt”, aldus de renner van Team DSM na afloop.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Daarmee doelt Kragh Andersen op zijn vlucht met Jasper Stuyven in de slotkilometer van de wedstrijd: “Ik was verbaasd dat ze Stuyven zo lieten wegrijden. Daarna besloot ik maar zelf aan te vallen en het lukte me om het gat te dichten. Maar ik was echt aan het afzien, vandaar dat ik fouten maakte.”

“Het is wat het is. Hiervan moet ik leren. De vorm is goed en het team eveneens, dus we kijken uit naar onze volgende wedstrijden”, eindigt hij.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.