Speel mee met de Giro 2024 terugblik Quiz en maak kans op een jaarabonnement op RIDE!
foto: Cor Vos
woensdag 29 mei 2024 om 10:00

Speel mee met de Giro 2024 terugblik Quiz en maak kans op een jaarabonnement op RIDE!

De Giro d’Italia 2024 zit er alweer op. Hoewel de strijd om het algemeen klassement niet altijd even interessant was, waren er ook dit jaar weer genoeg momenten bijzondere momenten. In deze quiz komen opvallende weetjes uit de Italiaanse ronde aan bod. Wat weet jij nog van de eerste grote ronde van het jaar?

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Hoe werkt het?

1. Geef uiterlijk woensdag 5 juni om 12.00 uur antwoord op de 10 vragen in deze quiz.

2. Per vraag heb je 30 seconden om een antwoord in te vullen. Het zijn meerkeuzevragen en er is telkens één antwoord juist.

3. Onder de deelnemers die alle vragen goed beantwoorden tijdens één van de quizzen in de maand mei 2024, verloten we: 1x jaarabonnement op RIDE Magazine (t.w.v. €40,00)

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.