Sport Vlaanderen-Baloise krijgt uitnodiging voor Challenge Mallorca
foto: Cor Vos
vrijdag 8 januari 2021 om 13:24

Sport Vlaanderen-Baloise krijgt uitnodiging voor Challenge Mallorca

Sport Vlaanderen-Baloise koerst ook dit jaar weer op het Spaanse eiland Mallorca voor de Challenge Mallorca, een serie van vier eendagskoersen. De organisatie heeft in totaal tien ProTeams uitgenodigd voor de eerstvolgende editie.

De volgende ProTeams doen, naast Sport Vlaanderen-Baloise, binnenkort mee aan de Challenge Mallorca: Burgos BH, Caja Rural-Seguros RGA, Euskaltel-Euskadi, Equipo Kern Pharma, EOLO-Kometa, Vini Zabú-Brado-KTM, Arkéa-Samsic, Uno-X en Gazprom-Rusvelo.

BORA-hansgrohe, Intermarché-Wanty-Gobert, Israel Start-Up Nation, UAE Emirates, Movistar, INEOS Grenadiers en Team BikeExchange zijn de WorldTour-ploegen met dienst. Ook het Nederlandse BEAT Cycling heeft al laten weten er te rijden.

De Challenge Mallorca bestaat ook in 2021 uit vier eendagskoersen: de Trofeo Ses Salines (28 januari), de Trofeo Serra de Tramuntana (29 januari), Trofeo Andratx (30 januari) en de Trofeo Palma (31 januari). Vorig jaar verliet Sport Vlaanderen-Baloise het Spaanse eiland met een vierde en zevende plaats.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.