Sporza zendt oude edities van voorjaarsklassiekers uit
Gerald Ciolek wint Milaan-San Remo 2013 - foto: Cor Vos (archief)
dinsdag 17 maart 2020 om 13:20

Sporza zendt oude edities van voorjaarsklassiekers uit

Terwijl aan alle kanten wielerwedstrijden afgelast worden vanwege het coronavirus, zal Sporza op de Belgische tv de komende weken toch koers uitzenden. Het gaat om oude edities waarvan de live-uitzendingen van toen uitgezonden worden. Zondag wordt een oude Milaan-San Remo op de buis gebracht.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Via de website van Sporza kunnen lezers en kijkers stemmen op de editie die zij willen zien. Voor zondag zijn er drie keuzes: Milaan-San Remo 2010 (Oscar Freire als winnaar), Milaan-San Remo 2011 (Matthew Goss als winnaar) of Milaan-San Remo 2013 (Gerald Ciolek wint sneeuweditie). De ‘retro-uitzending’ begint komende zondag om 14.30 uur op Eén.

Later dit voorjaar komen ook op de dagen van de E3 BinckBank Classic en Gent-Wevelgem oude wedstrijden op tv bij Sporza.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.