Stan Godrie blijft aan boord bij crossteam Charles
©Photopress.be
woensdag 19 december 2018 om 13:22

Stan Godrie blijft aan boord bij crossteam Charles

De crosskern van Roompot-Charles, die onder de naam ‘Charles’ het veld induikt, houdt Stan Godrie langer aan boord. Niet meer als prof, wel als elite zonder contract. Na het huidige seizoen gaan ploeg en veldrijder om tafel over een eventuele toekomst.

Er was heel wat onzekerheid rond de nabije toekomst van Stan Godrie. De naam van de 25-jarige Bredanaar werd nooit genoemd tijdens de fusiegesprekken tussen Sniper Cycling en Team Roompot. Godrie wist een paar weken geleden nog niet in welk shirt hij op 1 januari 2019 zou rijden.

Dat probleem is – alvast voor een paar maanden – van de baan. Godrie blijft tot het eind van het crossseizoen aan boord bij Charles, de veldritkern van Roompot-Charles. Dat werd ons bevestigd door Nick Nuyens. Hij houdt zich binnen Orange Cycling bezig met het crossgedeelte.

Godrie verliest wel zijn profstatuut. “Stan blijft zeker tot het eind van het veldritseizoen bij ons als elite zonder contract”, aldus Nuyens. “Na de winter zullen we samen zijn verdere toekomst bekijken.” Met Godrie, Lars Boom en Maud Kaptheijns heeft Charles nu drie crossers die het team vanaf 1 januari zullen vertegenwoordigen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.