Stan Van Tricht klopt Pim Ronhaar en Timo Kielich in GP Vermarc Sport
foto: Cor Vos (archief)
zondag 14 mei 2023 om 19:23

Stan Van Tricht klopt Pim Ronhaar en Timo Kielich in GP Vermarc Sport

Stan Van Tricht heeft zondag in Rotselaar de GP Vermarc Sport op zijn naam geschreven. De 23-jarige coureur van Soudal Quick-Step was de beste van een kopgroep van vijf, voor Pim Ronhaar en Timo Kielich.

Op 24 november verschijnt de nieuwe winter-editie van RIDE Magazine. Mathieu van der Poel prijkt je op de cover. In ons magazine lees je een uitgebreid verhaal van 10 pagina's met dé smaakmaker van 2023. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De finale van de GP Vermarc werd gekleurd door de troepen van Patrick Lefevere. Van de vijf koplopers die wegreden in de finale waren er drie renners van Soudal Quick-Step bij. Naast Van Tricht waren dat ook William Junior Lecerf en Pepijn Reinderink. Zij maakten de koers hard, waarna Van Tricht het afmaakte in de sprint.

Namens de veldritploeg van Baloise Trek Lions wist Ronhaar tweede te worden. Hij bleef een andere crosser voor, namelijk Timo Kielich van Alpecin-Deceuninck. Reinderink en Lecerf werden acht seconden later vierde en vijfde. Het peloton volgde op meer dan een minuut; daar won Mattias Van Roy de sprint om de zesde plaats van David van der Poel.

Vorig jaar was Thimo Willems de winnaar van de GP Vermarc Sport.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.