Stefano Museeuw tekent bij Go Sport-Roubaix Lille Métropole

woensdag 30 november 2022 om 11:54
Stefano Museeuw tekent bij Go Sport-Roubaix Lille Métropole

foto: Cor Vos

Stefano Museeuw zal volgend jaar in Franse loondienst koersen. De 25-jarige zoon van Johan Museeuw heeft namelijk een contract getekend bij het continentale Go Sport-Roubaix Lille Métropole.

Museeuw kwam dit jaar uit voor Minerva Cycling en reed in het verleden ook twee seizoenen voor SEG Racing Academy. “Nu zal de 25-jarige zoon van de legendarische ‘Leeuw van Vlaanderen’ Johan Museeuw de formidabele familiegeschiedenis voortzetten bij Go Sport-Roubaix Lille Métropole”, laat zijn nieuwe werkgever vandaag weten.

Stefano Museeuw heeft een vrij moeizaam seizoen achter de rug in dienst van Minerva Cycling. De rappe Belg wist zich in de Ronde van Overijssel (7e) wel in de kijker te rijden, maar noteerde door het seizoen heen ook behoorlijk veel DNF’jes.

Ploeggenoot van Kenny Molly 
Met Kenny Molly staat er nog een landgenoot onder contract bij Go Sport-Roubaix Lille Métropole. Ook Samuel Leroux, in 2021 nog Europees kampioen strandracen, Jérémy Leveau, Norman Vahtra (ex-Israel Start-Up Nation) en Rait Ärm komen volgend jaar uit voor de Franse equipe.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Wielernieuws

Materiaalzone