Steff Cras mikt op rentree in Japan Cup

maandag 26 september 2022 om 17:17
Steff Cras mikt op rentree in Japan Cup

foto: Cor Vos

Steff Cras, die al vroeg de Vuelta a España moest verlaten wegens een valpartij, verwacht dit seizoen nog in actie te kunnen komen. De klimmer van Lotto Soudal mikt op een rentree in de Japan Cup (16 oktober).

De 26-jarige Cras viel goed vijf weken geleden letterlijk uit de Vuelta. De coureur van Lotto Soudal kwam in de finale van de tweede rit naar Utrecht ten val en kon zijn weg niet vervolgen. In het ziekenhuis constateerden de artsen een gebroken elleboog, scaphoid (een scheepsvormig botje in de pols) en vinger.

Crass is nog altijd volop aan het revalideren, maar er is nu licht aan het einde van de tunnel. “In het begin had ik wat twijfels over een mogelijke comeback dit seizoen, maar nu gaat het elke dag beter. Met deze positieve progressie sta ik aan de start van de Japan Cup”, geeft hij vandaag aan via Twitter.

Crass lijkt zo toch nog in koers afscheid te kunnen nemen van Lotto Soudal. Volgend jaar zal de renner namelijk uitkomen voor TotalEnergies, aangezien hij een tweejarig contract heeft getekend bij de Franse formatie van onder meer Peter Sagan en Pierre Latour.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Wielernieuws

Materiaalzone