Steven Kruijswijk: “Twee overwinningen en het moet nog beginnen voor mij”

zondag 7 juli 2019 om 16:58

Steven Kruijswijk wist vandaag een slag te slaan in de Jumbo-Visma in de ploegentijdrit van de Tour de France. De Nederlandse formatie won met twintig seconden voorsprong de chrono door Brussel. “Het liep super, maar als je met zulke jongens rijdt als Tony en Wout, dat is supergaaf”, zegt Kruijswijk tegen de NOS.


“Voor heel de ploeg waren de verwachtingen best hoog voor ons”, aldus Kruijswijk. “Voor mij telt vandaag alleen de overwinning in de tijdrit, met zo’n verschil is dat nog mooier. We zijn goed begonnen aan de Tour. Gister was het geen toeval, natuurlijk dan gaat alles perfect.”

Jumbo-Visma moest vroeg zonder de gevallen Dylan Groenewegen, maar dat deerde de ploeg niet. “Dylan kon niet alles na gisteren, maar hij staat zijn mannetje. Dan zie je dat we elkaar opvangen en dat dat ons alleen maar sterker maakt. Goed, kan morgen weer anders zijn. We hebben nu al twee overwinningen en dan moet het nog beginnen voor mij. Later in de Tour weten wat we verder waard zijn”, zegt Kruijswijk.

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.