Tadej Pogacar eerder terug van hoogtestage door overlijden opa
Foto: Cor Vos
vrijdag 21 juni 2024 om 09:00

Tadej Pogacar eerder terug van hoogtestage door overlijden opa

Tadej Pogacar heeft afgelopen week afscheid moeten nemen van zijn grootvader. Daarop reisde de Sloveen snel weer af naar zijn thuisland om tijd door te brengen met zijn familie. Dat meldt HLN.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Op het moment dat Pogacar het nieuws van het overlijden vernam, was hij aan het trainen in het Franse Isola 2000. Daar werkt Pogacar en hoogtestage af in voorbereiding op de Tour de France. De Sloveen moest die drie dagen eerder dan voorzien afbreken en zag zijn trainingsplannen zo lichtjes verstoord worden.

Na de Giro d’Italia werkte Pogacar maar aan één doel: de eerste renner sinds Marco Pantani in 1998 worden die zowel de Giro d’Italia als de Tour de France naar zijn hand zet.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.