zondag 13 september 2020 om 17:46

Tadej Pogacar ondanks zege: “Primoz Roglic lijkt onklopbaar”

Tadej Pogačar won vandaag bovenop de Grand Colombier, maar de Sloveen denkt momenteel niet beter te zijn dan Primož Roglič. “Hij lijkt op dit moment onklopbaar.”

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De renner van UAE Emirates houdt echter wel een slag om de arm. “Er komen nog kansen”, laat hij doorschemeren in het flashinterview. “Je weet het nooit. Vandaag kraakte Bernal, een andere dag kan dat Roglic zijn. Misschien ga ik er zelf nog wel doorheen zakken.”

Pogačar wachtte vandaag op een sprint. “Jumbo zette het tempo heel hoog. De hitte maakte het daarnaast erg zwaar. Daarom wachtte ik op een sprint. Het had echt geen zin om aan te vallen. Sommigen moesten zelfs een prijs betalen voor dit hoge tempo.”

“Zelf ben ik heel blij om wederom te winnen”, zo sluit hij af. Pogačar is door zijn ritzege vier seconden ingelopen op Roglič. In het klassement telt hij nu een achterstand van veertig seconden.

Beelden slotfase:

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.