Tadej Pogacar voor de start: “Goede training voor de Ronde van Vlaanderen”
foto: Cor Vos
vrijdag 24 maart 2023 om 11:32

Tadej Pogacar voor de start: “Goede training voor de Ronde van Vlaanderen”

Tadej Pogacar is klaar voor de E3 Saxo Classic, zo laat hij weten bij Sporza vlak voor de start. “Ik voel me goed en ben er klaar voor om een poging te wagen.”

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De afgelopen week heeft de Sloveen geprobeerd te herstellen van Milaan-San Remo en nog een aantal trainingen afgewerkt. “Milaan-San Remo is een lange wedstrijd, maar ik denk dat ik goed ben hersteld. De koers is bij verre na niet te vergelijken met de zware wedstrijd die ons volgende week te wachten staat in Vlaanderen”, doelt Pogacar op de ronde. “Ik ben op dit moment zeker niet slechter dan vorig jaar, denk ik.”

Aanvankelijk stond de renner van UAE Team Emirates niet op de startlijst voor de E3 Saxo Classic. Waarom hij toch start? “Omdat het parcours zwaar is en het denk ik een heel goede training voor de Ronde van Vlaanderen is. De wind gaat voor chaos zorgen, voorspel ik.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.