Tarteletto-Isorex presenteert Jacob Relaes
foto: Tarteletto-Isorex
donderdag 21 november 2019 om 14:53

Tarteletto-Isorex presenteert Jacob Relaes

Tarteletto-Isorex heeft zich versterkt met Jacob Relaes. De 23-jarige coureur uit Zwijndrecht komt over van Cibel.

Relaes moest Cibel verlaten nadat hij te horen had gekregen dat er voor hem geen ruimte meer was bij het Belgische Continental-team, dat aankomend seizoen Continental-af is. Vervolgens werd de deal beklonken met Tarteletto-Isorex, dat ook al onder meer Michael van Staeyen en Enzo Wouters aantrok.

“Relaes is een constant renner met tal van ere-plaatsen, en een harde werker voor ploegmaten. Beter kan ik het niet beschrijven. De renner hoort thuis bij Tarteletto-Isorex”, spreekt Peter Bauwens van de taartjesploeg enthousiast.

Dit bericht bekijken op Instagram

TRANSFERNIEUWS 2020 : Jacob Relaes wordt ploegmaat van Michael Van Staeyen en Enzo Wouters bij TARTELETTO- ISOREX. Antwerpenaar Relaes verlaat ook na Teugels en Marchand de Cibel ploeg nadat de meeste renners te horen kregen dat zijn huidige ploeg geen plaats meer heeft in het peloton volgend seizoen. Er werd geen licentie meer aangevraagd op Continentaal niveau. “Een constant renner met tal van ere-plaatsen, en een harde werker voor ploegmaten. Beter kan ik het niet beschrijven. De renner hoort thuis bij Tarteletto – Isorex” verklaarde Bauwens. Dit jaar eindigde Relaes vijfde in Belsele, Wingene , achtste in Puivelde en tal van ere-plaatsen in andere Belgische wedstrijden. Ondertussen is Jacob Relaes is de vijftiende renner die de taartjesploeg komt vervoegen voor 2020. #tarteletto #tartelettoisorex #tarteletto_isorex #high5 #isorex #zannata #zannatabikes

Een bericht gedeeld door Tarteletto – Isorex (@tartelettoisorex) op

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.