Tarteletto-Isorex versterkt zich met Britse belofte
©Tarteletto-Isorex
vrijdag 16 november 2018 om 10:27

Tarteletto-Isorex versterkt zich met Britse belofte

Veldritteam Tarteletto-Isorex, de ploeg van onder meer Kim Van De Steene, heeft zich versterkt met de belofte Thomas Mein. De jonge Brit (19) werd vijfde op het EK U23 in Rosmalen en haalde vorige zaterdag in Niel nog het podium.

Twee jaar geleden liet Mein zich een eerste keer opmerken door als junior de Koppenbergcross op zijn naam te schrijven. Ook als belofte blijft de jonge Brit investeren in zijn carrière door zoveel mogelijk wedstrijden in België te komen rijden. Zo werd hij vorige zaterdag derde in Niel. Dit seizoen reed hij nog maar één cross in eigen land. In de C2-wedstrijd van Derby – bij de elite – werd hij tweede. Na Braam Merlier, maar voor Wietse Bosmans.

“Hij is nog meer dan twee jaar belofte, maar nu al een van de beteren in die categorie. Zijn vijfde plaats op het EK in Rosmalen is geen toeval. Hij kan nog een grote stap vooruit zetten”, aldus teammanager Peter Bauwens. “Bij ons kan hij rustig verder groeien.” Zondag gaat Mein van start in Hamme, zijn eerste cross in zijn geelblauwe outfit.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.