Tarteletto-Isorex wil in 2021 ProContinentaal worden
©Cor Vos
dinsdag 16 juli 2019 om 14:34

Tarteletto-Isorex wil in 2021 ProContinentaal worden

Peter Bauwens, teammanager van Tarteletto-Isorex, wil de stap van Continentaal naar ProContinentaal zetten. “Het gaat de goede kant op dat we dat kunnen realiseren tegen 2021”, vertelt Bauwens aan WielerFlits. 


“Ooit heb ik gezegd dat het mijn grote doel is om in 2025 de Tour de France te kunnen rijden met mijn team”, begint Bauwens. “Wel, die ambitie is er nog altijd. Natuurlijk geloof ik daar in. Maar dat heeft tijd nodig. Wanty-Gobert heeft ook een paar jaar nodig gehad om in de Tour te geraken.”

Bauwens wil nu snel een eerste stap hogerop zetten. “Blijkbaar doen de geruchten de ronde dat Tarteletto-Isorex in 2020 al ProContinentaal zou worden, maar dat klopt niet. Ik wil mij niet vergalopperen en bovendien lopen de huidige sponsorcontracten nog tot eind volgend jaar. Het is wel de bedoeling om in 2021 die stap te zetten.”

“Met dat plan gaat het in elk geval de goede richting uit”, gaat de Oost-Vlaming voort. “Er worden gesprekken gevoerd met potentiële sponsors en de kans is ook reëel dat ook de huidige partners aan boord zullen blijven.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.