Team DSM laat Felix Gall, Max Kanter en Martijn Tusveld gaan
Martijn Tusveld - foto: Cor Vos
woensdag 11 augustus 2021 om 20:54

Team DSM laat Felix Gall, Max Kanter en Martijn Tusveld gaan

Team DSM laat Félix Gall, die nog onder contract lag tot eind volgend jaar, vertrekken. Ook Max Kanter en Martijn Tusveld, allebei einde contract, kregen afgelopen winter al te horen dat ze op zoek mochten naar een andere ploeg. Dat vertelt hoofdcoach Rudi Kemna in het tweede deel van het exclusieve interview met WielerFlits, dat morgen op onze site verschijnt.

Felix Gall heeft dezelfde manager (Marc Bator – Team Vision, red) als Ilan Van Wilder en zoals eerder aangehaald, die relatie werkt niet”, vertelt Kemna. “We hebben Felix afgelopen winter al laten weten dat hij gerust naar een ander team mag uitkijken. Hetzelfde geldt voor Max Kanter. Het wordt in de toekomst moeilijk om met dit managementbureau samen te werken.”

“Trouwens ook Martijn Tusveld kreeg de voorbije winter al te horen dat hij naar een ander team mag uitkijken”, geeft Kemna nog mee. Tusveld is net als Kanter einde contract. Gall had nog een overeenkomst tot eind volgend jaar.


Onze journalist Nico Dick trok naar het Team DSM-hoofdkantoor voor een uitgebreid gesprek met hoofdcoach Rudi Kemna en ploegleider Matt Winston. Het eerste deel van dat interview las je dinsdag al. Donderdagochtend leest u deel twee, over het ontstane imagoprobleem, het al dan niet vertrekken van een aantal renners, de kwesties Leknessund, Matthews en Hirschi, etc…

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.