Team Sunweb met Matthews en Benoot in Milaan-San Remo

maandag 3 augustus 2020 om 14:19
Team Sunweb met Matthews en Benoot in Milaan-San Remo

Matthews - foto: Cor Vos

Team Sunweb heeft bekendgemaakt welke zes renners zaterdag van start gaan in een hertekende Milaan-San Remo. De ploeg rekent op Michael Matthews als kopman, maar kan met Tiesj Benoot en Søren Kragh Andersen ook andere kaarten trekken.

Milaan-San Remo krijgt een ander karakter nu de Turchino, de kustlijn en de Capo’s niet meer in het parcours zitten, verwacht ploegleider Marc Reef. “We zullen moeten zien wat voor invloed dat gaat hebben, maar normaal gesproken wordt de wedstrijd beslist op de Cipressa en de Poggio. Nu de ploegen met slechts zes renners aantreden, zou de wedstrijd meer open kunnen zijn en we moeten op elk moment klaarstaan om gevaarlijke situaties te beantwoorden.”

De ploeg heeft Michael Matthews aangewezen als kopman. De Australiër, die volgende maand 30 wordt, reed dit seizoen pas een koers, namelijk Parijs-Nice. In zijn zeven eerdere deelnames aan Milaan-San Remo was hij al eens derde (2015) en zevende (2018). Reef: “We hebben een sterke line-up met Michael, die zijn eerste wedstrijd rijdt sinds de coronabreak, als onze kopman. En met ook Tiesj en Søren erbij zijn we klaar voor alle mogelijke scenario’s.”

Milaan-San Remo staat op de kalender voor zaterdag 8 augustus.

Team Sunweb voor flag-it Milaan-San Remo 2020
flag-dk Søren Kragh Andersen
flag-de Nikias Arndt
flag-be Tiesj Benoot
flag-nl Cees Bol
flag-au Michael Matthews
flag-de Jasha Sütterlin

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.