Teambaas Movistar: “Kans dat Miguel Ángel López tekent is fifty-fifty”

zondag 22 november 2020 om 09:48
Teambaas Movistar: “Kans dat Miguel Ángel López tekent is fifty-fifty”

foto: Cor Vos

Koerst Miguel Ángel López volgend jaar nu wel of niet voor Movistar? Enkele weken geleden deed het gerucht al de ronde, begin november leek de overeenstemming daar, maar teambaas Eusebio Unzué schat de kans zelf op ‘fifty-fifty’.

Eerder werd López nog gelinkt aan BORA-hansgrohe en aan AG2R La Mondiale, maar nu lijkt toch Movistar de nieuwe eindbestemming van de Colombiaanse klimmer. “Ik kan alleen maar zeggen dat we erg veel interesse hebben in Miguel Ángel López”, zo laat Unzué weten aan Bici.PRO.

“Als ik er een percentage op moet plakken, dan zeg ik dat de kans 50% is dat López binnenkort voor Movistar tekent. We zullen binnen een week meer te weten komen”, aldus Unzué, die met Alejandro Valverde, Enric Mas en Marc Soler al drie klassementskopmannen heeft.

In- en uitgaande transfers
Eerder trok Movistar Iván García, Gregor Mühlberger, Gonzalo Serrano en Abner González aan voor 2021. Daartegenover staat het vertrek van Eduardo Sepúlveda, Jürgen Roelandts, die stopt, en de plotseling vertrokken Carlos Betancur. De Colombiaan maakt volgens de UCI sinds eind augustus geen deel meer uit van de Movistar-selectie.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair