Thijs van Amerongen naar DESTIL-ZZPR.nl
foto: Marcel Koch
vrijdag 30 december 2016 om 16:24

Thijs van Amerongen naar DESTIL-ZZPR.nl

Offroad wielerploeg DESTIL-ZZPR.nl heeft zich versterkt met Thijs van Amerongen. De 30-jarige veldrijder heeft overeenkomst gesloten met zijn nieuwe ploeg voor één seizoen.

“Het is fantastisch dat Van Amerongen bij ons komt rijden”, zegt teammanager Frank Groenendaal in het persbericht van de ploeg. “Bij DESTIL-ZZPR.nl gaan wij er alles aan doen om Thijs weer terug te brengen aan te top. Thijs heeft de afgelopen jaren laten zien dat hij mee kan doen in de top van het internationale veldrijden. We beschikken met DESTIL-Jo Piels ook over een wegploeg op continentaal niveau. Er zijn dus tal van mogelijkheden om onze samenwerking de komende maanden gestalte te geven.”

Van Amerongen rijdt zijn eerste veldrit in het DESTIL-ZZPR.nl shirt in het Belgische Baal en start vervolgens in Surhuisterveen en het Nederlandse kampioenschap.

“Het komende jaar biedt mij een mooie kans en uitdaging”, zegt Van Amerongen . “Ik kan mijn eigen voorbereidingen treffen en wil fitter aan het seizoen beginnen. Daarbij wil ik mij focussen op mijn sterke punten. De afgelopen jaren bij Telenet Fidea waren erg mooi maar hebben sportief niet gebracht wat ik ervan gehoopt had.”

Thijs van Amerongen wordt ploegmaat van Twan van den Brand, Maik van der Heijden, Karlijn Swinkels en Demi de Jongh.

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
30 december 2016 16:48
Mooi voor van Amerongen, hopelijk hervind hij nu de rust om weer goede uitslagen neer te zetten.
30 december 2016 17:23
Mooi dat hij nog een kans krijgt!!
30 december 2016 18:07
Is iemand die net als Rob Peeters zware moddercrossen nodig heeft zodat hij zijn loopvermogen kan gebruiken.
30 december 2016 19:32
Flinke stap terug voor van Amerongen. Hopelijk vindt hij weer de sportieve weg omhoog.
31 december 2016 17:10
Als hij het met de ondersteuning van Telenet Fidea al niet redt, heb ik er een hard hoofd in dat hij nog op zijn oude niveau komt.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.