Thomas en Aimé lachen in de Giro: wie is de beste De Gendt?
Thomas De Gendt, midden - foto: Cor Vos
zondag 8 mei 2022 om 19:08

Thomas en Aimé lachen in de Giro: wie is de beste De Gendt?

Thomas De Gendt en Aimé De Gendt hebben de grootste lol in de Giro d’Italia. De Belgen, uitkomend voor respectievelijk Lotto Soudal en Intermarché-Wanty-Gobert, staan in het algemeen klassement achter elkaar.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“We zijn bezig met de klassementsstrijd voor de beste De Gendt in de Giro”, schrijft Thomas op zijn Twitter. “Aimé De Gendt gaat momenteel aan de leiding met 13 seconden voorsprong, maar ik kom dichterbij.”

Aimé De Gendt is na drie Giro-dagen in Hongarije 130ste in het klassement, op 4.40 minuut van roze trui Mathieu van der Poel. Thomas De Gendt staat op zijn beurt 131ste, op 4.53 minuut van de leider. Kortom, een interessante strijd voor de komende drie weken…

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.