Tiesj Benoot kopman in Strade Bianche

maandag 27 juli 2020 om 15:10
Tiesj Benoot kopman in Strade Bianche

De Strade Bianche is zaterdag de eerste wedstrijd voor Team Sunweb sinds de uitbraak van het coronavirus. De Duitse WorldTour-ploeg mikt in de Toscaanse wedstrijd over onverharde op Søren Kragh Andersen en oud-winnaar Tiesj Benoot.

Team Sunweb heeft zich de afgelopen weken voorbereid in Oostenrijk, waar ze een volledig hotel tot hun beschikking hadden. Ploegleider Marc Reef zegt dat zijn team na het trainingskamp er klaar voor is om weer te koersen. “Het gaat een speciale editie van deze wedstrijd worden nu het in de zomer plaatsvindt. Er worden hoge temperaturen voorspeld en de gravelsecties zullen stoffig zijn. Dat zal van invloed zijn op de koers.”

Reef voorspelt dat de koers vanaf de zevende onverharde strook zal losbarsten. “We moeten bij de les zijn en het initiatief nemen als wij voelen dat het moment daar is. Met Tiesj hebben we een oud-winnaar (2018, red.) aan de startlijn en naast hem staat Søren. De rest van het team heeft als doel de kopmannen tot diep in de wedstrijd bij te staan.”

Team Sunweb voor flag-it Strade Bianche 2020
flag-dk Søren Kragh Andersen
flag-de Nikias Arndt
flag-be Tiesj Benoot
flag-ch Marc Hirschi
flag-nl Joris Nieuwenhuis
flag-ie Nicholas Roche
flag-de Jasha Sütterlin

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.