Tipje van de sluier: eerste glimp van het tenue van Lidl-Trek
foto: Trek-Segafredo
maandag 26 juni 2023 om 13:01

Tipje van de sluier: eerste glimp van het tenue van Lidl-Trek

Trek-Segafredo heet vanaf 30 juni Lidl-Trek. Een nieuwe naam, een nieuwe sponsor en dus ook: een nieuw tenue. De ploeg zal de outfit woensdag pas echt onthullen, maar deelde alvast wel een video waar we een eerste glimp van de kleding op kunnen vangen.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

In het filmpje is te zien dat het tenue verschillende kleuren zal hebben: geel, rood en verschillende tinten blauw, kleuren die ook allemaal terugkeren in het logo van de nieuwe sponsor Lidl.

De ploeg zal voor het eerst in het nieuwe tenue te zien zijn in de Ronde van Frankrijk, die zaterdag 1 juli begint. Trek-Segafredo, zoals de ploeg nu nog heet, maakte vandaag de selectie voor La Grande Boucle bekend. Zoals hij zelf al liet weten, is Bauke Mollema er niet bij in Bilbao, waar de Tour dit jaar van start gaat. De ploeg rekent vooral op Giulio Ciccone, Mads Pedersen en Mattias Skjelmose.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.