Tirreno: Alpecin-Fenix met Van der Poel en Merlier
foto: Cor Vos
maandag 8 maart 2021 om 09:16

Tirreno: Alpecin-Fenix met Van der Poel en Merlier

Alpecin-Fenix heeft aangekondigd welke renners woensdag van start gaan in Tirreno-Adriatico. De ploeg rond Mathieu van der Poel is vrijwel dezelfde als in Strade Bianche. Alleen neemt Tim Merlier, zondag winnaar van de GP Monseré, de plaats in van Philipp Walsleben.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Voor Van der Poel, die zaterdag op indrukwekkende wijze de overwinning in Strade Bianche naar zich toetrok, wordt dit zijn tweede deelname aan de Tirreno. Vorig jaar schreef de Nederlandse kampioen de etappe naar Loreto op zijn naam. Naast Van der Poel heeft Alpecin-Fenix met Tim Merlier nog een snelle man in huis. Ook de winnaar van Le Samyn en de GP Monseré won vorig seizoen een etappe in de Koers van de twee zeeën.

Behalve Van der Poel en Merlier gingen ook Jonas Rickaert en Otto Vergaerde al eens van start in Tirreno-Adriatico. Voor Xandro Meurisse, Petr Vakoč en Gianni Vermeersch wordt dit hun debuut.

Alpecin-Fenix voor flag-it Tirreno-Adriatico 2021
flag-be Tim Merlier
flag-be Xandro Meurisse
flag-nl Mathieu van der Poel
flag-be Jonas Rickaert
flag-cz Petr Vakoč
flag-be Otto Vergaerde
flag-be Gianni Vermeersch

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.