Tom Pidcock ontbreekt in selectie INEOS Grenadiers voor Nokere Koerse

dinsdag 16 maart 2021 om 08:29
Tom Pidcock ontbreekt in selectie INEOS Grenadiers voor Nokere Koerse

Geen Tom Pidcock in Nokere Koerse - foto: Cor Vos

Hij stond op de voorlopige startlijst, maar Tom Pidcock zal morgen toch niet meedoen aan Nokere Koerse. De jonge Brit maakt namelijk geen deel uit van de definitieve selectie van INEOS Grenadiers voor de Belgische eendagskoers.

De selectie van INEOS Grenadiers bestaat uit zes renners. De Britse formatie rekent woensdag dus niet op Pidcock, maar heeft nog wel meer troeven om uit te spelen. Met Ethan Hayter en Owain Doull beschikt de ploeg over twee rappe mannen met de nodige inhoud, die kunnen wachten op een sprint op Nokereberg.

Ook Jhonatan Narváez is niet traag na een zware wedstrijd en wist eerder dit seizoen al indruk te maken op de Vlaamse wegen. In Kuurne-Brussel-Kuurne was de explosieve Ecuadoraan samen met Mathieu van der Poel in de aanval en deze twee renners wisten de finale van de voorjaarsklassieker nadrukkelijk te kleuren.

Met Michał Gołaś (36) en Cameron Wurf (37) staan ook nog twee ervaren rotten aan het vertrek. Leonardo Basso is de zesde en laatste renner voor Nokere Koerse.

Selectie flag-gb INEOS Grenadiers voor Nokere Koerse (17 maart)
flag-it Leonardo Basso
flag-gb Owain Doull
flag-pl Michał Gołaś
flag-gb Ethan Hayter
flag-ec Jhonatan Narváez
flag-au Cameron Wurf

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Wielernieuws

Materiaalzone